Post by derdimasucent on Mar 16, 2022 10:47:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ SpanishDict Translator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SpanishDict Translator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal generátor drágakövekért ▞▞▞
▞▞▞ SpanishDict Translator 2022 version ▞▞▞
Magasabb értékelést adtam volna, de még új vagyok az alkalmazásban, eddig nagyon jó volt, talán 6-9 hónapon belül javulni fognak az értékeléseim, amikor már jártasabb és barátságosabb leszek minden lehetőségével
Sokszor használom minden nap és két évvel később is, még mindig igaz. Ugrás a szerszámhoz. De most vannak hirdetéseim, miután fizettem, hogy megszüntessem őket
Nincs puedo entrar!! 😠😠
Szeretném, ha az alkalmazás jobban kiterjesztené a fordításokat, mint a webhely.
Kicsit akadozónak találom a fordítást
Kezdő spanyolként nagyon hasznos.
Csak használja a webhelyet online, és nem kell fizetnie a hirdetésekért, és ugyanolyan jól működik
Remek alkalmazás, az egyetlen probléma az, hogy minden alkalommal ki vagyok jelentkezve, amikor bezárom, és újra be kell jelentkeznem, amikor kinyitom. Kérjük, javítsa ki.
Buena alkalmazás
Kezdő vagyok és megfelel az igényeimnek. Jó, hogy megkapod a szavak és kifejezések definícióit és kiejtését is!
Nagyon jó szótár. Van néhány hibája, például néhány szabálytalan ige ragozása, mint például a "gustar".
Az interneten felkerestem ezt az alkalmazást, és amikor használtam, egy vodafone átverési webhelyre vezetett. Számomra ez az alkalmazás nagyon furcsának tűnik, ezért nem ajánlom
Igazán hasznos alkalmazás. A különálló részek nagyszerűek.A gramm mar keresése jó, de nem mindig ösztönös.
Nagyon világos utasítások és az esetek 99%-ában van válasz. Értékelje az igeragozás kialakítását.
Nem tudom miért nem nyílik ki
Összeomlik.
5-öt adtam volna a tartalomért, a könnyű kezelhetőségért, a teljes ragozási táblázatokért, a rögzített kiejtésért. DE KÉT hirdetési sáv elhelyezése egy kis képernyőn rendkívül bosszantó. Isten a fene a kapzsiságodért! És kérem, vegye fontolóra az etimológia hozzáadását is.
Átfogó szótár, amely offline is használható. A funkciók azonban korlátozottak. Miért nem tudom elmenteni a kedvenc szavaimat?! Ez kulcsfontosságú nyelvtanuláskor, hogy tanulhasson. Az iOS verzió lehetővé teszi a kedvencek elmentését, de furcsa módon nem az Android
Nagyon hasznos eszköz, ha egy kicsit értesz spanyolul, de nem mindig teljesen pontosak és elfogultak a latin-amerikaiak felé.
A legjobb alkalmazás a spanyol szavak megtanulásához.
Az idő felében nem működik
SpanishDict Translator Bøger og opslagsværker hivg
A SpanishDict-t nem csak fordításra használtam, hanem arra is, hogy új spanyol szavakat és kifejezéseket tanuljak meg. Meggyőződésem, hogy a SpanishDict messze a legegyszerűbb és legjobb módja a spanyol szókincs elsajátításának, és ami fontos, hogy megfelelő használat mellett tanulja meg.
Szép szójelentés, kifejezések és nyelvtani tartalom. Szógyakorlat kellett volna, mint a webes verzióban.
Kiváló szótár ragozásokkal, példákkal mondatokban és leckékben.
Jó alkalmazás.
1) A hosszú szójegyzékek ismét lemaradnak a legutóbbi frissítés után. 2) A szóhasználati listákat a legutóbb hozzáadott szerint kell rendezni. Nincs sorrend a szavak listákhoz való hozzáadásában, így nem találom azokat a szavakat, amelyeket nemrég adtam hozzá egy 2000 szavas listához. A szavak véletlenszerűen vannak rendezve. Emiatt egy másik vocab alkalmazást kell használnom, de a szótár rész nagyon jó.
SpanishDict Translator Grāmatas un uzziņas avy
Nincs fekvő mód. Abszolút dealbreaker. Maradok a szóhivatkozásnál, amíg ez meg nem oldódik.
Néha lefagy.de összességében jó alkalmazás
Egy csodálatos alkalmazás spanyol tanuláshoz
Rendben van, azt hiszem, nagyon késik, de utánanéztem a Google-ban, és jól működik...😩😩
Most kezdem el használni ezt az alkalmazást, és nagyon jó. Köszönjük, hogy elkészítette ezt a nagyszerű alkalmazást.
Nincs (látszólagos) lehetőség a fizetésre, hogy megszabaduljunk tőlük. Eltávolítás.
SpanishDict Translator کتابها و منابع yey
Az alkalmazás nagyszerű, hogy őszinte legyek, de tökéletes lehet, ha hozzáadnátok az igeragozási gyakorlatot, valamint a nyelvtani és szókincsgyakorlatot, hogy az emberek gyakorolhassák a tanultakat!!!!
Borzalmas nem engedte meg, hogy a képernyővel kommunikáljak.
Mindent tartalmaz, amire szüksége van bármely szó vagy mondat nyelvi ragozásának és kiejtésének megértéséhez
Nagyszerű alkalmazás! Sok-sok információ. Csak koppintson arra, amit éppen néz, és rengeteg információ jelenik meg keresés nélkül.
nagyszerű alkalmazás, a legjobb fordítóm, de ez egy hatalmas alkalmazás! esetleg fontolóra veszi az alkalmazás méretének csökkentését?
Meg kell adni a szó leírását. Nem tudom, minek nevezzem, ez az a rész a teljes webhelyen, amely sárgával van kiemelve a keresett szó felett, de nincs az alkalmazásban. ((az encuentra az encontrar ige konjugált formája, és hozzávetőlegesen azt jelenti, hogy talál))
SpanishDict Translator Mga Aklat at Sanggunian qzj
Egyáltalán nem tudom megnyitni az alkalmazást; folyamatosan összeomlik
Learn Japanese - 15,000 Words கல்வி leca