Post by derdimasucent on Mar 16, 2022 11:12:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Battle Car: Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Battle Car: Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack igra (neskončno žetonov) ▞▞▞
▞▞▞ Merge Battle Car: Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
Res kul igra
Ko ga dobim, noče iti v del združevanja, ne morem igrati igre
Unblock Ball - Blok puslespil Hjernegymnastik kwo
Zelo enostavno igrati. Samo spomniti se moram, katere avtomobile lahko združim, ne da bi čakal, da mi jih aplikacija pokaže.
Merge Battle Car: Idle Clicker Gündelik eja
Všeč mi je igra, ko končam na spletu, tolikokrat igram omg to igro naredi cuby, ker mi je všeč, da je tako kul, všeč mi je, vedno igram z mojim prijateljem in mojim prijateljem sem tako všeč, ker mi je igra omg tako všeč
je padla na 1 zvezdico, ker je od posodobitve programske opreme Android 9.0 na telefonu nenehno odpovedala in se zrušila. Resnično užival v tej igri pred posodobitvijo. Upajmo, da bo posodobitev programske opreme odpravila zrušitve, da bo pregled ponovno prilagodil na 5 zvezdic, ko bo popravljen.
Ta igra mi ni všeč zaradi nalaganja 😝😝😝😵😵😵😳😳😳😲😲😲😠😠😧
Dobra igra in zasvojenost. Všeč mi je, tudi dober ubijalec časa.
👊
Je zelo zabavno in zasvoji. Prosimo, nadaljujte z dobrim delom, saj se zelo zabavam ob igranju vaših iger sych kot to posebno igro združevanja avtomobilov.
dobro supe
kaj vse počnete v tej igri, je zanič, če vam lahko pomagam pri igri, bi lahko bilo dobro
igra deluje dobro, le malo dolgočasno, ponavljajoče se igranje, morda ima več bonusov, kot so avtomobili iz televizijskih oddaj ali filmov, vendar jih malo zamenjajte, da ne plačujejo licenčnin
Kar mi je všeč pri igri je, da lahko hitro dobite denar, samo postavite avtomobile na stezo in končano (srečno kolo je najboljše)
dobro je odkleniti nove avtomobile in skupaj dirkati z avtomobili, da vidimo, kdo je hiter
Oglasi težki, kar je večinoma primerno za vse.
Prisilil me je oceniti ali pa mi je odvzelo mesto
Ne ja
ta igra je tako super, da bi si želel, da bi imel vse avtomobile, da bi lahko bil kot vi, fantje, je kot super super
Merge Battle Car: Idle Clicker Εύκολα lexy
ta igra je super
Všeč mi je igra, igrala se je ure in moj najljubši del so nove kombinacije, kjer jo razprši in dodaja dele, to je samo vznemirjenje, všeč mi je, kar tako naprej
To igro ocenjujem z 1 zvezdico, ker sem jo ocenil.V ZDA je komunizem v porastu. Ne cenim oglasov vsakih 5 sekund, vendar razumem, zakaj. Ne razumem, zakaj sem zaradi igre dal oceno. Morala bi biti izbira. Če se počutim dovolj prisiljen, da dam igri oceno dobro ali slabo, bom to storil, vendar me ne silite, da ocenim vašo igro.
igra se še vedno ne odpre tudi po zadnji posodobitvi. vedno se zatakne pri 81%. zelo razočaran.
Utrujen sem od tega neumnega prsta, ki mi vedno stoji na poti in mi vedno govori, naj kupim več avtomobilov ali jih združim, prosim, nehaj, potem ti bom dal oceno pet zvezdic
Dobra grafična zabava za združevanje avtomobilov bi verjetno priporočala
Prevara! Plačal sem 8k, ker vključuje "brez oglasov", vendar oglasi še vedno prevladujejo v tej igri. Mislim, da je to oglasna igra z združevanjem avtomobila
Brez oglasov ne sme biti oglasov
* Odlično, vendar bi lahko uporabili več zemljevidov in več načinov za zaslužek.
Res je dober in všeč mi je, ker lahko ustvarite svoje avtomobile in izkusite tehnološki inženiring.
👍
Igranje združitvenih bojnih avtomobilov je zabavno, vendar. Težko.
To je kul igra, kjer je veliko avtomobilov za odklepanje
Več časa boste porabili za gledanje oglasov kot za dejansko igranje igre. Sam igranje ni vredno ...
Všeč mi je ta igra, naredite lahko veliko različnih avtomobilov, TA IGRA JE VELIKO FUUUUUUUUUUUUUUUNNNNN, nekateri avtomobili so odlični, če vam je dolgčas, priporočam to igro
Kodno polje je zelo neumno, pokvarjeno in zelo slab mehanizem igre, vendar je drugačen dober.
Všeč so mi avtomobili
To gam3 ocenjujem samo za škatlo, ki jo dobim
To je odlična igra, izgleda kot nori max
no, to je dobra igra in obožujem jo
To je res kul igra in ko nadgradiš svoj avto, je vedno boljši in najboljše pri tem je, da ne veš, kateri avto boš dobil naslednjič
To so transformatorji, vendar bolje.
je odličen tike mimoidoč
Ali obstaja način, da lahko oseba igra igro, ne da bi vsakih 5 sekund videla oglas. Zakaj razvijalci tako uživate v oglasih? Zakaj ne bi svoje igre preprosto poimenovali 5-sekundni oglasi, saj se zdi, da lahko to storite le, ko v vaši igri gledate neskončne oglase. Pravzaprav se sprašujem, ali bi služba BBB želela vedeti o tem.
nevem
Kar vredu
Je odlična